Food Aroma Evolution

Food Aroma Evolution (versione in eBook)

During Food Processing, Cooking, and Aging

 
Questo formato è la versione digitale in ebook.
Puoi leggere gli Ebook sul tuo eReader Kobo (o su altri dispositivi di lettura elettronici)

176,48

€ 196,04
Aggiungi al carrello

Descrizione

Of the five senses, smell is the most direct and food aromas are the key drivers of our flavor experience. They are crucial for the synergy of food and drinks. Up to 80% of what we call taste is actually aroma. Food Aroma Evolution: During Food Processing, Cooking, and Aging focuses on the description of the aroma evolution in several food matrices. Not only cooking, but also processing (such as fermentation) and aging are responsible for food aroma evolution. A comprehensive evaluation of foods requires that analytical techniques keep pace with the available technology. As a result, a major objective in the chemistry of food aroma is concerned with the application and continual development of analytical methods. This particularly important aspect is discussed in depth in a dedicated section of the book. Features Covers aromatic evolution of food as it is affected by treatment Focuses on food processing, cooking, and aging Describes both classic and new analytical techniques Explains how the flavor perception results are influenced by other food constituents The book comprises a good mix of referenced research with practical applications, also reporting case studies of these various applications of novel technologies. This text represents a comprehensive reference book for students, educators, researchers, food processors, and food industry personnel providing an up-to-date insight. The range of techniques and materials covered provides engineers and scientists working in the food industry with a valuable resource for their work. Also available in the Food Analysis & Properties Series: Ambient Mass Spectroscopy Techniques in Food and the Environment, edited by Leo M.L. Nollet and Basil K. Munjanja (ISBN: 9781138505568) Hyperspectral Imaging Analysis and Applications for Food Quality, edited by N.C. Basantia, Leo M.L.

Quarta di copertina

Nollet, and Mohammed Kamruzzaman (ISBN: 9781138630796) Fingerprinting Techniques in Food Authentication and Traceability, edited by Khwaja Salahuddin Siddiqi and Leo M.L. Nollet (ISBN: 9781138197671) For a complete list of books in this series, please visit our website at: www.crcpress.com/Food-Analysis--Properties/book-series/CRCFOODANPRO

Acquista Food Aroma Evolution in Epub: dopo aver letto l’ebook Food Aroma Evolution di ti invitiamo a lasciarci una Recensione qui sotto: sarà utile agli utenti che non abbiano ancora letto questo libro e che vogliano avere delle opinioni altrui. L’opinione su di un libro è molto soggettiva e per questo leggere eventuali recensioni negative non ci dovrà frenare dall’acquisto, anzi dovrà spingerci ad acquistare il libro in fretta per poter dire la nostra ed eventualmente smentire quanto commentato da altri, contribuendo ad arricchire più possibile i commenti e dare sempre più spunti di confronto al pubblico online.

Recensioni

Nessuna Recensione presente. Vuoi essere il primo a inserirne una?
Recensioni con x Stelle
Trama
 
Stile scrittura
 
Aspetto estetico
 
Rapporto qualità / prezzo
 
Valutazione complessiva
 

Dettagli

Puoi leggere questo ebook con:

  • DESKTOP
  • EREADER
  • TABLET
  • SMARTPHONE

App Kobo Desktop
Puoi leggere questo eBook sul tuo computer grazie alla nostra applicazione gratuita Kobo Desktop. Questa applicazioni ti consente di leggere, gestire la tua Libreria di eBook e anche di acquistare nuovi titoli.

Scarica l'applicazione per PC o per Mac.

eReader Kobo
Puoi leggere gli eBook sul tuo eReader Kobo (o su altri dispositivi di lettura elettronici).
Gli eReader Kobo consentono di portare con te la tua intera Libreria e di leggere ovunque ti trovi.

Android
Puoi leggere questo eBook tramite l'APP Kobo gratuita per Android.


iOS
Puoi leggere questo eBook tramite l'APP Kobo gratuita per iOS.


Android
Puoi leggere questo eBook su qualsiasi dispositivo Android con l'applicazione gratuita
la Feltrinelli Kobo.

 

iOS
Puoi leggere questo eBook sul tuo iPhone tramite l'applicazione gratuita
la Feltrinelli Kobo.

 




APP18 - Bonus cultura da 500€


I Nostri Partner


 
Dogalize
 
Cardif
 
Dogalize